nachodki.ru интернет-магазин

Вторые блюда.

Вторые блюда подаются только в горячем виде в следующей последовательности: рыбные, мясные, птица, овощные, крупяные, яичные, молочные, мучные.

Соусы подаются отдельно в соуснике.

Особенности подачи некоторых блюд заключаются в следующем:

рыбу и овощи под соусом запекают и подают на порционной сковороде, на подставной тарелке;

жареное мясо, рыба подаются на фарфоровом или металлическом блюде;

основной продукт располагают по центру, вокруг — гарнир;

рыбу в тесте укладывают на блюдо, покрытое бумажной салфеткой, в виде пирамиды, рядом — зелень петрушки и ломтик лимона;

шашлык можно подать на шпажке на блюде. Но во время еды кусочки мяса снимают при помощи вилки. Соус подают отдельно.

Овощные блюда подают на круглых блюдах, сметану к ним — в соуснике;

вареники подают в керамических горшочках.

{source}
<?php
    // You can place PHP like this
    <?php global $sape; echo $sape->return_links(2);
?>---
<?php
    <?php global $linkfeed; echo $linkfeed->return_links(2);
?>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-1605707951222170";
/* 728x90, создано 09.08.09 */
google_ad_slot = "0224671925";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
{/source}

 

The second dishes.

 

The second dishes are served only in hot form in the following sequence: fish, meat, poultry, vegetable, cereals, egg, dairy, flour.

 

Sauces are served separately in a gravy boat.

 

Features of serving some dishes are as follows:

 

Fish and vegetables are baked under sauce and served in a portioned frying pan, on a dummy plate;

 

Fried meat, fish are served on a porcelain or metal dish;

 

The main product is located in the center, around - the garnish;

 

Fish in the dough is placed on a dish covered with a paper napkin, in the form of a pyramid, next to - parsley greens and a slice of lemon;

 

A shish kebab can be served on a skewer on a platter. But while eating, the pieces of meat are removed with a fork. The sauce is served separately.

 

Vegetable dishes are served on round dishes, sour cream to them - in a gravy boat;

 

Vareniki are served in ceramic pots.

   

Вход и регистрация  

   
   
© ALLROUNDER