Шаблоны Joomla 3 тут

Русские щи.

 

Советы домохозяйкам, которые хотят правильно научиться варить русские щи.

*              Щи варят на мясном, рыбном или грибном бульонах, а также на отварах картофеля, овощей. Весной щи полезно готовить из щавеля, шпината, крапивы.

*              На рыбном бульоне чаще готовят щи из квашеной капусты. Для варки бульона используют головизну осетровых рыб, хамсу, тюльку и др.

*              Мясные щи подают с кусочком мяса, а рыбные - с кусочком рыбы, головизной, хрящами. В зеленые щи обычно кладут сваренные вкрутую яйца.

*              Всегда уместно добавить в тарелку со щами ложку сметаны и мелко нарезанной зелени петрушки или укропа.

*              К щам из свежей капусты хорошо подать пирожки или кулебяку с мясной начинкой, а к щам из квашеной капусты - рассыпчатую гречневую кашу и расстегаи с рыбой.

{source}
<?php
    <?php global $sape; echo $sape->return_links(2);
?>---
<?php
    <?php global $linkfeed; echo $linkfeed->return_links(2);
?>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-1605707951222170";
/* 728x90, создано 09.08.09 */
google_ad_slot = "0224671925";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
{/source}

 

Russian soup.

 

Advice to housewives who want to learn how to cook Russian soup.

 

* Shchi are cooked on meat, fish or mushroom broths, as well as on decoctions of potatoes, vegetables. In the spring, it is useful to cook soup from sorrel, spinach, nettle.

 

* On a fish broth more often prepare soup from sauerkraut. To cook the broth, use the sturgeon fish head, anchovy, tulk, etc.

 

* Meat soup is served with a piece of meat, and fish soup is served with a piece of fish, a hollow, cartilage. In green soup, usually put hard-boiled eggs.

 

* It is always appropriate to add a spoonful of sour cream and finely chopped parsley or dill to a plate with cabbage soup.

 

* For cabbage soup from fresh cabbage it is good to serve pies or kulebyaka with meat stuffing, and to sauerkraut from sauerkraut - friable buckwheat porridge and pies with fish.

   

Вход и регистрация  

   
   
© ALLROUNDER