Print

«Жаворонки».

молоко — 150 мл;

дрожжи — 20 г;

мука — 500 г, яйца — 4 шт.;

сахар — 200 г;

тёплый маргарин — 150 г;

изюм, соль;

ванилин, сахарная пудра.

Замешиваем опару из тёплого молока, дрожжей и 200 г муки, ставим на 3 часа в тёплое место. 3 яйца взбиваем с сахаром, со­лью и ванилином, добавляем в опару, присоединяем оставшую­ся муку и маргарин. Вымешиваем тесто и оставляем в теплом месте на 1 час.

Делим тесто на часта, из каж­дой делаем толстый жгутик. Завя­зываем жгутики узелками, верх­нюю часть зашипываем в виде клювика, из нижней формируем хвостик. Из изюма делаем глаз­ки. Смазываем желтком и ставим в разогретую до 220 град, духовку, выпекаем 20 мин.

{source}
<?php
    <?php global $sape; echo $sape->return_links(2);
?>---
<?php
    <?php global $linkfeed; echo $linkfeed->return_links(2);
?>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-1605707951222170";
/* 728x90, создано 09.08.09 */
google_ad_slot = "0224671925";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
{/source}

"Larks".

 

Milk - 150 ml;

 

Yeast - 20 g;

 

Flour - 500 g, eggs - 4 pcs .;

 

Sugar - 200 g;

 

Warm margarine - 150 g;

 

Raisins, salt;

 

Vanillin, powdered sugar.

 

Mix the spoon from warm milk, yeast and 200 g of flour, put it for 3 hours in a warm place. 3 eggs beat with sugar, salt and vanilla, add to the spit, attach the remaining flour and margarine. We knead the dough and leave in a warm place for 1 hour.

 

We divide the dough into a paste, from each of them we make a thick flagellum. We tie the flagella with nodules, the upper part is sewn in the form of a beak, and from the bottom we form a tail. From the raisins do the eyes. Lubricate with yolk and put in preheated to 220 degrees, oven, bake for 20 minutes.