Интернет-магазин nachodki.ru

Творожно-грибная запеканка.

•              200 грамм творога

•              200 грамм мелко рубленных шампиньонов или вешенок

•              Два яйца

•              35 грамм сметаны

•              2 ст.л крупы манной

•              Соль.

Соединить яйца, творог, сметану, грибы и крупу, посолить, перемешать. Влить в форму массу, сверху выложить грибы — для оформления. Посыпать французскими травами. Запекать при 180 град, около 25 минут.

{source}
<?php
    <?php global $sape; echo $sape->return_links(2);
?>---
<?php
    <?php global $linkfeed; echo $linkfeed->return_links(2);
?>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-1605707951222170";
/* 728x90, создано 09.08.09 */
google_ad_slot = "0224671925";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
{/source}

 

Cottage cheese and mushroom casserole.

 

• 200 grams of cottage cheese

 

• 200 grams of finely chopped mushrooms or cherry

 

• Two eggs

 

• 35 grams of sour cream

 

• 2 tablespoons semolina

 

• Salt.

 

Combine eggs, cottage cheese, sour cream, mushrooms and croup, salt and mix. Pour into the mold mass, put mushrooms on top - for decoration. Sprinkle with French herbs. Bake at 180 degrees, about 25 minutes.

   

Вход и регистрация  

   
   
© ALLROUNDER