Joomla шаблоны бесплатно http://joomla3x.ru

Закусочный рулет «Тяп-ляп».

  • 4 яйца,
  • 2 ст. л. муки,
  • 2 ст. л. крахмала,
  • 100 г майонеза, соль, перец,
  • 300 г малосольной или копченой красной рыбы,
  • один лимон,
  • 70 грамм слив. масла,
  • 100 грамм оливок (или корнишонов, или маринованных шампиньонов),
  • пучок зелени.

Яйца взбиваем с солью, майонезом, добавляем муку и крахмал, перчим.

Маслины режем кружочками (грибы или корнишоны – ломтиками), зелень измельчаем в блендере очень мелко, добавляем немного теста.

Остальное выливаем на смазанную пекарскую бумагу на противень, разглаживаем, потом чайной ложкой капаем зеленью с тестом, выкладываем маслины или грибы.

Ставим в разогретую до 200°С духовку на 7-10 минут, омлет готовится просто мгновенно. Вынимаем и сразу сворачиваем в трубочку.

Омлет смазываем сливочным маслом, в которое нужно добавить 1 ст. ложку лимонного сока, выкладываем ломтики рыбы и сворачиваем в рулет.

Ставим на 2 часа в холодильник. Разрезаем на порционные кусочки, подаем на листьях салата или кружочках огурца.

{source}
<?php
    <?php global $sape; echo $sape->return_links(2);
?>---
<?php
    <?php global $linkfeed; echo $linkfeed->return_links(2);
?>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-1605707951222170";
/* 728x90, создано 09.08.09 */
google_ad_slot = "0224671925";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
{/source}

Snack roll "Tyap-lyap".

 

4 eggs,

2 tbsp. L. Flour,

2 tbsp. L. Starch,

100 g of mayonnaise, salt, pepper,

300 g of light-salted or smoked red fish,

One lemon,

70 grams of sink. Oil,

100 grams of olives (or gherkins, or marinated mushrooms),

A bunch of greenery.

Eggs beat up with salt, mayonnaise, add flour and starch, pepper.

 

Cut the olives in circles (mushrooms or gherkins - slices), cut the greenery in a blender very finely, add a little dough.

 

The rest is poured on greased baking paper on a baking sheet, smooth, then with a teaspoon drip herbs with dough, spread olives or mushrooms.

 

We put in the oven preheated to 200 ° C for 7-10 minutes, the omelet is prepared instantly. We take it out and immediately turn it into a tube.

 

Omelette grease with butter, in which you need to add 1 tbsp. A spoonful of lemon juice, spread out the slices of fish and roll into a roll.

 

We put it for 2 hours in the refrigerator. Cut into small portions, served on lettuce leaves or cucumber slices.

   

Вход и регистрация  

   
   
© ALLROUNDER